Προφίλ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η βιοτεχνία τεντών & μουσαμάδων αυτοκινήτων ‘ΣΤΕΦΑΝΟΣ’ στην Κατερίνη προσφέρει στους πελάτες της, από το 1978, εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής υλικά (υφάσματα, μηχανισμοί) ταυτόχρονα με ασυναγώνιστη ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης συστημάτων σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή καθώς και ασφαλή λύση σε κάθε είδους απαίτηση για σκίαση, είτε αφορά κατοικία, είτε επαγγελματικό χώρο, είτε αυτοκίνητο. Συνεργαζόμαστε εξίσου με ιδιώτες καθώς και με διακοσμητές, αρχιτέκτονες έως και κατασκευαστές κατοικιών για τα έργα που αναλαμβάνουν.

Η επιχείρησή μας ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα το 1978. Στεγάζεται σε μια έκταση τεσσάρων στρεμμάτων με κτιριακές εγκαταστάσεις 400 τ.μ. που χωρίζονται σε βιοτεχνικό χώρο, χώρο συναρμολόγησης, χώρο τοποθέτησης, γραφεία, χώρο ψηφιακών εκτυπώσεων κ.α. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε την αιχμή της τεχνολογίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε πρέσα συγκόλλησης μουσαμάδων, αυτόματες μηχανές συγκόλλησης μεμβρανών και ρομποτικά συστήματα συγκόλλησης leister για μουσαμάδες και ζελατίνες, πρέσες για μπουντούζια, plotter 3,2 μέτρων για εκτύπωση σε μουσαμά – βυνίλιο – καμβά κ.λπ., πλαστικοποιητή 1,6 μέτρων, κοπτικό μηχάνημα για αυτοκόλλητα μέχρι 1,6 μέτρα και πλήθος άλλων. Δεν εμπορευόμαστε απλά τέντες και μουσαμάδες αλλά είμαστε μια κάθετη μονάδα που σχεδιάζει, κατασκευάζει, τοποθετεί και συντηρεί τέντες και μουσαμάδες αυτοκινήτων. Αυτό δίνει την ευελιξία στους πελάτες μας να μιλάνε μόνο μαζί μας και όχι με τρίτους.

Η συνεργασία της επιχείρησής μας με τις πιο καταξιωμένες και εξειδικευμένες εταιρείες σκίασης της Ευρωπαϊκής αγοράς όπως DicksonSattlerMarkiluxSomfyNaizilSioenMehlerHaku κ.λπ. με πολλά χρόνια εμπειρίας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης η συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη στις νέες τεχνολογίες, η ενημέρωσή μας για οποιοδήποτε νέο - καινοτόμο σύστημα σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) κυκλοφορήσει, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και τα χρόνια εμπειρίας μας, κατατάσσουν τη βιοτεχνία τεντών & μουσαμάδων αυτοκινήτων ‘ΣΤΕΦΑΝΟΣ’ στην Κατερίνη σε μια από τις επιχειρήσεις με την καλύτερη τεχνογνωσία και αξιοπιστία.

Έχουμε να σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και σχεδίων (τεντόπανα, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.), από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς, μαζί με συστήματα και εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και πάντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η βιοτεχνία μας είναι εξοπλισμένη πλήρως, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πάντα στη διάθεσή των πελατών της, να προσφέρει της υπηρεσίες της άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η φιλοσοφία μας είναι ‘το κατάλληλο σύστημα σκίασης στο κατάλληλο πρόβλημα σκίασης’ και θεωρούμε τον κάθε μας πελάτη μοναδικό και με συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις.

Ελάτε να γνωριστούμε και να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε, την ποιότητα και το άψογο design των προϊόντων μας - συστήματα σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.). Αν πιστεύεται ότι ο χώρος σας αξίζει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα τότε πρέπει να μας γνωρίσετε. Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και εξειδικευμένος τεχνικός αφού μελετήσει όλες τις παραμέτρους κάνει μια δωρεάν εκτίμηση και σας προτείνει τη λύση που σας ταιριάζει.

Η βιοτεχνία τεντών & μουσαμάδες αυτοκινήτων ‘ΣΤΕΦΑΝΟΣ’ στην Κατερίνη προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για συστήματα σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

 1. Τέντες για οικοδομές, συγκροτήματα κατοικιών, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους κ.α.
  1. Χειροκίνητες ή ηλεκτροκίνητες τέντες – Αυτοματισμοί
  2. Τέντες κασετίνες
  3. Κάθετα συστήματα σκίασης
  4. Απλή στήριξη, βαρέος τύπου, υπερβαρέος τύπου
  5. με σταθερούς οδηγούς / με σπαστούς βραχίονες / με πλαϊνά μπράτσα
 2. Πέργκολες
 3. Καποτίνες για παράθυρα
 4. Ζελατίνες για επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες
 5. Λινάτσες
 6. Ειδικές κατασκευές για κάλυψη εξωτερικών χώρων (πισίνες, πάρκιγκ, περίπτερα, κιόσκια κ.λπ.)
 7. Μουσαμάδες αυτοκινήτων καθώς και φορτηγών, σκαφών, τροχόσπιτων, τρέιλορ, καντινών κ.λπ.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της επιχείρησής μας, που μας έκαναν να ξεχωρίζουμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της δραστηριότητάς μας, είναι:

 • Άμεση εξυπηρέτηση. Συνέπεια, μεράκι, αγάπη για τη δουλειά μας και φιλική εξυπηρέτηση συνθέτουν την εικόνα μας.
 • Τεχνογνωσία. Η πολυετής εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης(τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Οι άρτια εξοπλισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις μας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν άριστης ποιότητας κατασκευές.
 • Υψηλή Ποιότητα. Τα υλικά (τεντόπανα, μουσαμάδες κ.λπ.), η κατασκευή και η τοποθέτηση χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη αντοχή και κατά συνέπεια τη μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Εξειδικευμένες και καινοτόμες λύσεις. Εύχρηστες, λειτουργικές και αξιόπιστες εφαρμογές με πρωτοποριακό σχεδιασμό. Η πηγή της έμπνευσής μας, για κάθε καινοτόμα κατασκευή που υλοποιούμε, αποτελεί η έρευνα των αναγκών των πελατών μας.
 • Ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε οικονομικές τιμές. Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
 • AftersalesserviceΟι υπηρεσίες που προσφέρουμε και μετά την ολοκλήρωση του έργου παραμένουν σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε δίπλα σας είτε για τη συντήρηση της τέντας / πέργκολας / μουσαμά σας, είτε για την επισκευή, είτε για την αναβάθμιση. Η συνεργασία μας δεν σταματά με την κατασκευή και τοποθέτηση, αλλά συνεχίζεται και μετά.

Δώστε μας την ευκαιρία να σας αποδείξουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας στα συστήματα σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.)