ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Η βιοτεχνία τεντών & μουσαμάδες αυτοκινήτων ‘ΣΤΕΦΑΝΟΣ’ στην Κατερίνη σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επισκευής, για κάθε σύστημα σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) που κατασκευάζει και τοποθετεί.

Επισκευή και αντικατάσταση συστημάτων σκίασης σε πολύ προσιτές τιμές! Η επιχείρησή μας επίσης αντικαθιστά οποιοδήποτε ελλατωματικό προϊόν (τεντόπανα, μηχανισμούς κ.λπ.) μέσα στην διάρκεια της εγγύησης. Παράλληλα προσφέρουμε μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για το σύστημα σκίασής σας. Αναλαμβάνουμε:

  1. Γάζωμα τέντας. Οι τέντες με το πέρασμα των χρόνων αρχίζουν και παρουσιάζουν φθορές κυρίως στα γαζιά (ξήλωμα στις ραφές του τεντόπανου), κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Το ότι ξηλώθηκαν κάποιες ραφές – γαζιά στις τέντες σας δεν σημαίνει ότι πρέπει και να αντικατασταθεί ολόκληρη η τέντα. Με ένα τηλέφωνο προγραμματίζουμε επίσκεψη ενός εξειδικευμένου συνεργάτη μας στο χώρο που έχετε τοποθετημένη την τέντα σας. Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την επιδιόρθωση στα γαζιά από την τέντα σας ώστε να επιμηκύνουμε το χρόνο ζωής της, αποφεύγοντας έτσι την δαπανηρή αντικατάστασή της.
  2. Αντικατάσταση τεντόπανου. Και το τεντόπανο, αν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τοποθέτησή του, μπορεί να έχει υποστεί αλλοιώσεις. Οι καιρικές συνθήκες (αέρας, βροχή, χιόνι, ήλιος κ.λπ.) φθείρουν τις τέντες μας. Ο ειδικός συνεργάτης μας έρχεται στο χώρο σας και κάνει μια εκτίμηση του τεντόπανου. Αν κρίνει ότι δεν μπορεί να γίνει επιδιόρθωση τότε αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του με καινούργιο. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν υπέστει κάποια βλάβη η τέντα σας και απλά θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας, ελάτε σε μας και επιλέξτε καινούργια σχέδια ή χρώματα (ριγέ, μονόχρωμα, εμπριμέ) από τη μεγάλη ποικιλία των πανιών μας και εμείς αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση
  3. Επισκευή μουσαμάδες φορτηγών - μουσαμάδες αυτοκινήτων. Και οι μουσαμάδες των αυτοκινήτων (φορτηγών, τρέιλορ, τροχόσπιτων, σκαφών κ.λπ.) με την πάροδο του χρόνου παρουσιάζουν φθορές. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας αναλαμβάνει να κάνει μια εκτίμηση του προβλήματος που παρουσιάστηκε και να σας προτείνει την καλύτερη λύση.

Ακόμη και να μην αγοράσατε το σύστημα σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) από εμάς, σας παρέχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε εμείς την επισκευή του.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΚΙΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ‘ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ’

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η βιοτεχνία τεντών & μουσαμάδες αυτοκινήτων ‘ΣΤΕΦΑΝΟΣ’ στην Κατερίνη σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών συντήρησης για κάθε σύστημα σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) που κατασκευάζει και τοποθετεί.

Αναλαμβάνουμε:

  1. Πλύσιμο τέντας, πέργκολας, μουσαμάδες αυτοκινήτου κ.λπ. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνει με προσοχή και από εξειδικευμένο συνεργείο. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθούν μαλακά απορρυπαντικά έτσι ώστε να μην καταστραφεί η επίστρωση της τέντας. Με το πλύσιμο της τέντας σας, και αυξάνετε τη διάρκεια ζωής της αλλά και έχει πάντα άψογη εμφάνιση!
  2. Συντήρηση και αντικατάσταση εξαρτημάτων και μηχανισμών. Όλα τα μηχανικά μέρη από τέντες, πέργκολες, καποτίνες κ.λπ. έχουν κάποια διάρκεια ζωής. Όμως όσο πιο προσεκτικά τα χρησιμοποιούμε και όσο πιο τακτικά τα συντηρούμε αυξάνουμε τη διάρκεια ζωής τους. Συντηρούμε και αντικαθιστούμε τα χαλασμένα εξαρτήματα και μηχανισμούς από τις τέντες, πέργκολες, καποτίνες κ.λπ.
  3. Σέρβις σε τέντες, πέργκολες, καποτίνες κ.λπ. Με το πέρασμα του χρόνου, οι τέντες, πέργκολες, καποτίνες κ.λπ. υπάρχει περίπτωση να παρουσίασουν κάποιο πρόβλημα, φθορά κ.α. Καλέστε μας και θα έρθει στο χώρο σας, είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για επαγγελματικό χώρο, εξειδικευμένος τεχνικός, ο οποίος θα ελέγξει το πρόβλημα.
  4. Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση τέντας, πέργκολας, καποτίνας κ.λπ. Αν δεν χρειάζεστε πλέον την τέντα, πέργκολα, καποτίνα κ.λπ. στην θέση που βρίσκεται και θέλετε να την μεταφέρετε σε άλλο μέρος (και ταιριάζει), κανένα πρόβλημα! Αναλαμβάνουμε την μεταφορά με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Ακόμη και να μην αγοράσατε το σύστημα σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) από εμάς, σας παρέχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε εμείς την συντήρησή του.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΚΙΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ‘ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ’