Υπεύθυνη μέτρηση, σχεδιασμός και εφαρμογή!

Η βιοτεχνία τεντών & μουσαμάδες αυτοκινήτων ‘ΣΤΕΦΑΝΟΣ’ στην Κατερίνη αναλαμβάνει τη μέτρηση των διαστάσεων του χώρου, τον σχεδιασμό και την άψογη εφαρμογή για κάθε σύστημα σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) που κατασκευάζει και τοποθετεί.

Αφού μας καλέσετε στο τηλέφωνο και κλείσουμε ραντεβού, ένας άρτια εκπαιδευμένος τεχνικός μας, θα έρθει στο χώρο σας για τη μελέτη του συστήματος σκίασης που χρειάζεστε και τη μέτρηση των διαστάσεων του χώρου λαμβάνοντας υπ’ όψη όλες τις παραμέτρους της τοποθεσίας καθώς και τις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Ο κάθε ένας από σας έχει μια ιδιαίτερη περίπτωση για το σύστημα σκίασης που του χρειάζεται και εμείς σας παρέχουμε τη βέλτιστη λύση που σας ταιριάζει!

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Τα συστήματα σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) που κατασκευάζουμε και τοποθετούμε σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό τους ημιηπαίθριους και εξωτερικούς χώρους της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των συστημάτων σκίασης (άνω των 35 χρόνων) αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) με εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς. Έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τη λύση που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και εφαρμογών ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς.

Η βιοτεχνία τεντών & μουσαμάδες αυτοκινήτων ‘ΣΤΕΦΑΝΟΣ’ στην Κατερίνη αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση για κάθε σύστημα σκίασης (τέντες, πέργκολες, μουσαμάδες αυτοκινήτων κ.α.) που θέλετε να μας παραγγείλετε. Η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνεται εξ ολοκλήρου από δικά μας συνεργεία.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ / ΜΕΛΕΤΗ / ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΚΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ‘ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ’